Sponsors

Op de beursvloer kunt u de onderstaande bedrijven ontmoeten.

Goud


Merz Pharmaceuticals

Merz Pharmaceuticals is an innovative pharmaceutical company specialized in the treatment of neurological, rehabilitation medicine and psychiatric diseases. In the neurological and rehabilitation medicine sector, Merz contributes to patient care by concentrating on the development of innovative drugs. This is how Merz takes responsibility for supporting patients to feel and live better.

merzpharma.nl


Esaote Europe

Esaote is als wereldwijde speler binnen de echografie actief in 80 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genua (Italië). Esaote heeft binnen de Benelux een verkoop- en servicepunt in Nederland, gevestigd in Maastricht.

Binnen de neurologie in Nederland wordt echografie voor een toenemend aantal indicaties toegepast. Esaote biedt een breed assortiment aan echoapparatuur aan voor de toepassing binnen de KNF, van console tot portable systemen. Deze apparatuur is uitstekend geschikt voor vaatdiagnostiek, transcraniële Doppler, perifere zenuwen, spierechografie en toepassing bij echogeleid injecteren.

esaote.com

 

Zilver

Allergan

Allergan plc (NYSE: AGN), headquartered in Dublin, Ireland, is a bold, global pharmaceutical company and a leader in a new industry model – Growth Pharma. Allergan is focused on developing, manufacturing and commercializing branded pharmaceutical, device, biologic, surgical and regenerative medicine products for patients around the world.

allergan.com

OSG

OSG BV ontwikkelt apparatuur voor slaapdiagnostiek (SleepRT) en neurologische diagnostiek (BrainRT) in ziekenhuizen en research centra.
Door de hoogstaande technologische eigenschappen van onze producten staan we aan de top van het aanbod in deze branche. In Nederland gebruikt meer dan de helft van de ziekenhuizen de OSG apparatuur.
Je kan bij ons terecht voor demonstraties, installaties, scholing en ondersteuning van onze producten. Sinds kort verzorgen we ook de distributie van Micromed producten in Nederland. Meer info over onze projecten vind je op onze website.

osg.be

Den Medical

DEN MEDICAL is exclusief verdeler van o.a.:

  • MEDOCThermosensory / Pain stimulator – small fiber neuropathy/Pain testing
  • IMPETO – Fast small fiber (autonome) neuropathy testing
  • SOOMA tDCS home-therapy – Pain/Fibromyalgie

denmedical.eu

Eisai

Eisai zet zich in voor ontwikkeling en beschikbaar maken van (nieuwe) behandelingen om het leven van mensen met kanker en epilepsie, en van hun families, te verbeteren. Hiermee benadrukt Eisai haar Human Health Care missie, de betrokkenheid van het bedrijf om innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van ziektepreventie, genezing, zorg voor de gezondheid en het welzijn van mensen wereldwijd.

Eisai op het gebied van oncologie
Onze betrokkenheid om een wezenlijke vooruitgang op het gebied van oncologisch onderzoek te creëren is gebaseerd op wetenschappelijke kennis en wordt ondersteund door onze internationale expertise t.a.v. ontwikkeling en preklinisch onderzoek. Zo probeert Eisai nieuwe moleculen, therapeutische vaccins en biologische en ondersteunende behandelingen voor verschillende kanker indicaties te ontwikkelen.

Eisai EMEA (Europa, Midden Oosten, Afrika, Rusland, Oceanië) is onderdeel van één van ‘s werelds toonaangevende farmaceutische bedrijven gebaseerd op research & development en heeft een vestiging in Nederland met een kantoor te Amsterdam.

eisai.com

Vibrosense Dynamics

VibroSense Dynamics AB ontwikkelt systemen ter ondersteuning van vroege detectie en diagnose van sensorische neuropathie. Het is onze visie dat de VibroSense Meter II het gouden standaard instrument wordt voor neurologische onderzoeken, gericht op Diabetes, Bedrijfsgezondheidszorg (HAVS) en Chemotherapie.

Vibrosense Dynamics AB heeft haar hoofdkantoor in Malmö, Zweden.

vibrosense.com

Ipsen

Ipsen is a global biopharmaceutical group dedicated to improving lives through innovative medicines in Oncology, Neuroscience and Rare Diseases. We are committed to discovering new solutions for targeting debilitating diseases and improving the quality of life for patients.

Our strategy is to build a global biopharma company focused on innovation and specialty care which delivers differentiated therapeutics to meet unmet patient needs. Our biotech mindset – combined with the scale and advantages of a global biopharmaceutical company – has already established us as a development and commercial powerhouse in our core focused areas, with a proven ability to bring new, life changing therapies to market.

ipsen.com

Wave Medical

De kernaandachtsgebieden van Wave Medical zijn diagnostische apparatuur op het gebied van slaapstoornissen, slaapdiagnostiek, cardiovasculaire aandoeningen, hypertensiemanagement systemen, ambulante bloeddrukmeting, spirometrie en ECG. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met highflow therapie ten behoeve van COPD-patiënten, saturatiemonitoring en capnografie.

Wave Medical BV heeft dealerschappen van een aantal vooraanstaande fabrikanten voor Nederland weten te verwerven. De unieke combinatie van mensen met kennis en ervaring en de juiste dealerschappen van fabrikanten (o.a. SOMNOmedics, IEM, Medikro) maakt ons een speler in de markt waar u van op aan kunt. Wij staan garant voor kwaliteit op het gebied van apparatuur, service en dienstverlening.

wavemedical.nl

 

Brons

FMH Medical

FMH Medical B.V. helpt zorginstellingen met het optimaliseren van patiëntenzorg door high-end innovatieve producten en oplossingen te leveren op het gebied van onder andere endoscopie, radiologie en neurocare. FMH Medical B.V. is een 100% dochtermaatschappij van de DUOMED Group en is gevestigd te Veenendaal.

fmhmedical.nl

C-Naps

C-Naps is exclusief distributeur voor België, Nederland en Luxemburg van Cadwell medische apparatuur voor gebruik in neurologie (EEG/EMG/EP), fysische geneeskunde en klinische neurofysiologie (EMG/Ultrasound) en intra operatieve monitoring (IOM) sinds 2015, dit na de overname van activiteiten van de Belgische verdeler Neurax bvba (Erik Willemen). De veranderende wereld van de medische apparatuur naar computergestuurde toestellen maakt mede dat een sterk partnership tussen Cadwell en C-Naps tot stand kwam.

cnaps.com