SPONSORS

Ontmoet de onderstaande bedrijven tijdens de KNF dagen 2023!

Merz Therapeutics

Mensen helpen was het ultieme levensdoel van Friedrich Merz. Daarom richtte de Duitse scheikundige en apotheker in 1908 het bedrijf Merz op. Het is onze ambitie om echt een verschil te maken voor patiënten en gezondheidszorgaanbieders. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten, technologieën of diensten stellen we ons dus altijd eerst de vraag: “Wat hebben onze patiënten nodig?”.

Onze producten zijn gericht op het aanpakken van fundamentele beperkingen in het dagelijks leven van onze patiënten. We bieden een breed spectrum therapeutische mogelijkheden om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van mensen met: Neuromusculaire aandoeningen en stoornissen, zoals cervicale dystonie, spasticiteit van de bovenste ledematen, blefarospasme en Chronische overmatige speekselvloed (sialorroe)bij kinderen en volwassen met neurologische aandoeningen.

Merz Therapeutics behoort tot de Merz Group, een familiebedrijf dat al meer dan 110 jaar innovaties ontwikkelt die inspelen op de behoeften van patiënten en klanten.

merztherapeutics.com

Ipsen Farmaceutica

Ipsen is een wereldwijd, middelgroot biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, zeldzame ziekten en neurowetenschappen. Binnen deze therapeutische indicaties werkt Ipsen samen met patiëntenorganisaties en zorgverleners aan innovatieve oplossingen ter verbetering van de zorg waarbij de patiënt centraal staat. 

ALLSC-NL-000015

ipsen.nl  |  ipsen-academy.com

inomed

inomed ontwikkelt en produceert state-of-the-art producten en behandelingen op het gebied van intraoperatieve neuromonitoring (IONM), functionele neurochirurgie en pijnbehandeling.

In samenwerking met toonaangevende klinische innovatieleiders over de hele wereld, leveren wij hoogwaardige betrouwbare producten voor klinisch gebruik.
Onze benadering van klinische productontwerp levert een eenvoudig te gebruiken product dat de gebruiker in staat stelt om effectieve patiëntendiagnostiek, monitoring (IONM) en behandeling te leveren.

Wij doen dit binnen veilige technische parameters, waardoor het risico voor de patiënt tot een minimum wordt beperkt. Patiëntveiligheid en succesvolle resultaten zijn onze prioriteit.

inomed.com

OSG

OSG is een Belgisch bedrijf dat EEG software voor op de KNF afdeling in zijn portfolio heeft. Wij zijn onderdeel van de Micromed groep wat betekent dat wij gebruik maken van de Micromed versterkers in onze EEG systemen. Onze software BrainRT wordt binnen een groot deel van de Nederlandse KNF afdelingen gebruikt en kenmerkt zich door grote gebruikersvriendelijkheid en aanpasbaarheid aan de wensen van gebruikers. Tevens ondersteunen wij EEG metingen op de OK en IC en kunnen wij real-time data interpreteren van bv bloeddrukmeters, TCD apparatuur en IC monitoren. Ook zijn wij volledig compatibel met de meest gangbare Ziekenhuis Informatie Systemen (bv HiX, Epic en SAP) zodat de meetgegevens daarbinnen beschikbaar gemaakt kunnen worden.

Voor meer informatie bent u uiteraard van harte welkom onze stand te bezoeken hier bij de KNF dagen.

osg.be

DUOMED

DUOMED heeft als totaalleverancier de passie om best-fit oplossingen te bieden en een toegevoegde waarde te zijn voor haar partners in de zorgsector. Samen met haar partners streeft DUOMED naar optimale patiëntenzorg en continuïteit door hoogwaardige producten en diensten te leveren welke voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de medische sector.

duomed.com

DEN Medical

DEN Medical is exclusief distributeur in Benelux van medische hulpmiddelen en systemen.

MEDOC: Systemen voor Temperatuurdrempelonderzoek – Sensore dunnevezel-neuropathie (Aδ- en C-vezels).

IMPETO: Systeem voor onderzoek naar perifere Autonome neuropathie (C-vezels).

INFORMATIE? Neem contact op via info@denmedical.nl of per telefoon op nummer 06-181 346 24.

denmedical.eu

VIVISOL

Meer leven in de dag van onze patiënten. Dat is waar wij ons bij VIVISOL al zo’n 30 jaar voor inzetten. Dat doen we door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis, op het gebied van longzorg, beademing en apneuzorg.

Als OSAS-totaalpartner ondersteunen wij bij alle facetten van slaapapneu. U kunt bij ons terecht voor slaapdiagnostiek, PAP-therapie, MRA en positietherapie.

Ook zijn wij officieel distributeur van SOMNOmedics. Wij helpen graag met het leveren van apparatuur en toebehoren voor slaapdiagnostiek, zoals de SOMNO HD en SOMNOtouch.

Meer informatie? We helpen graag via sales@vivisol.nl of 013-2201158.

vivisol.nl

CLINICAL SCIENCE SYSTEMS

NeuroCenter EEG App
Maak kennis met de NeuroCenter.app!

De NeuroCenter EEG app is een unieke cloudgebaseerde service voor EEG’s waarmee veilig, snel en betrouwbaar klinische EEG’s geanalyseerd kunnen worden. NeuroCenter EEG gebruikt state-of the art machine learning en AI-algoritmes. Resultaten kunnen worden weergegeven in trends en spectra, maar ook kan NeuroCenter EEG resultaten laten zien met de zeer intuïtieve EEG viewer.

Ons cloudgebaseerde platform biedt ook flexibele en schaalbare oplossingen die geheel aangepast kunnen worden aan uw unieke behoeften. Met onze service kunt u onder andere:

  • EEG-bestanden anonimiseren, uploaden, bekijken en opslaan
  • Geavanceerde analyses voor o.a. detectie van epileptiforme afwijkingen, post-anoxisch coma en symmetrie uitvoeren
  • Resultaten wereldwijd opvragen en delen

Wacht niet langer om het volledige potentieel van uw EEG-gegevens te benutten. Meld u vandaag nog aan via neurocenter.app voor onze service en breng uw instelling naar een hoger niveau!

clinicalscience.systems

Scroll to Top