MENU

NVKNF

Sponsors

Duomed

Duomed streeft als distributiepartner van ziekenhuizen en medische specialisten, naar de beste oplossingen voor zowel personeel als patiënten. We hebben een uitgebreid portfolio onderverdeeld in 3 business units met hun eigen team. Vanuit expertise, ontwikkelden wij al een eigen technische service en reparatie afdeling in Nederland voor reparatie en onderhoud van alle door ons verkochte apparatuur.

Onze klanten kunnen daarbij vertrouwen op een specialistisch en ervaren team ter ondersteuning. Dit doen zij met de nieuwste producten van Cadwell Sierra (EMGEP), Stratus(EEG) en SonoScape voor Ultrageluid. Dit maakt Duomed dé partner voor de KNF afdeling.

Inomed Medizintechnik GmbH

Inomed Medizintechnik GmbH is een wereldwijd opererende onderneming die systemen en accessoires ontwikkelt voor de bescherming van zenuwen. De kerncompetentie van ons bedrijf is intra-operatieve neuromonitoring, waarin Inomed een wereldspeler is met een breed scala aan apparatuur en diensten. Andere belangrijke gebieden zijn functionele neurochirurgie en pijnbehandeling. Inomed producten bewaken de veiligheid van patiënten en ondersteunen artsen in meer dan 5.000 ziekenhuizen in 100 landen bij de uitvoering van +500.000 operaties per jaar. De verantwoordelijkheid voor dit succes ligt bij een team van meer dan 400 medewerkers, verspreid over ons hoofdkantoor in Emmendingen, verschillende vestigingen wereldwijd en directe verkoopactiviteiten in 7 Europese landen, waaronder in Nederland.

Ipsen Farmaceutica

Ipsen is een wereldwijd, middelgroot biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, zeldzame ziekten en neurowetenschappen. Binnen deze therapeutische indicaties werkt Ipsen samen met patiëntenorganisaties en zorgverleners aan innovatieve oplossingen ter verbetering van de zorg waarbij de patiënt centraal staat.

Merz Pharma Benelux

Neurologische bewegingsstoornissen zoals spasticiteit en dystonie gaan niet alleen gepaard met spierspasmen, maar vaak ook met pijn en stress. Voor veel patiënten is botuline neurotoxine de aangewezen behandeling. Bij Merz hechten wij veel belang aan een behandeling die toegesneden kan worden op de behoeften van de individuele patiënt.

Merz heeft een botuline neurotoxine ontwikkeld die vrij is van complexerende eiwitten. Het wordt goed verdragen en lijkt, volgens klinische data, zeer geschikt voor een geïndividualiseerde behandeling.

DEN Medical

DEN Medical is exclusief vertegenwoordiger van:

MEDOC Advanced Medical Systems
Diagnostische systemen voor temperatuurdrempelonderzoek/QST m.b.t. sensore dunnevezelneuropathie (Aδ en C-vezels)

IMPETO Medical
Diagnostische systeem voor onderzoek innervatie van zweetklieren m.b.t. perifere autonome neuropathie (C-vezels)

Kom voor meer informatie even langs op onze stand of neem contact op!

info@denmedical.nl | T.  06-18134624

Philips

Philips heeft ook de klinische neurofysiologie veel te bieden op het gebied van echografie. Onze EPIQ Elite- en Affiniti-systemen bieden nu de nieuwe release 10 aan, met praktische oplossingen en diagnostische meerwaarde. Beoordeel zelf de nieuwe mL26-8 hockeystick transducer (EPIQ Elite) en vraag een demonstratie op de eigen afdeling aan.

Secma

Secma is de exclusieve leverancier van Fujifilm Sonosite echoapparatuur. Sonosite is gespecialiseerd en marktleider in POCUS en zenuwechografie en biedt een brede lijn aan mogelijkheden op dat gebied. Simpliciteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en educatie zijn onderdeel van ons DNA. Kom kijken op onze stand, we helpen u graag verder.