knf22-form-banner

SPONSORS

FMH Medical

FMH Medical heeft als totaalleverancier de passie om best-fit oplossingen te bieden en een toegevoegde waarde te zijn voor haar partners in de zorgsector. Samen met haar partners streeft FMH Medical naar optimale patiëntenzorg en continuïteit door hoogwaardige producten en diensten te leveren welke voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de medische sector.

fmhmedical.nl

IPSEN

Onze langdurige inzet voor neurowetenschappelijk en toxineonderzoek wordt ondersteund door meer dan 25 jaar klinische ervaring. We zetten ons volledig in om het leven van patiënten te verbeteren. Dat doen we door veilige en effectieve behandelingen, ondersteuning en diensten te bieden bij spasticiteit, bewegingsstoornissen en andere specifieke medische indicatie.

ipsen.com

OSG BV

Oorspronkelijk opgericht in 1984 heeft OSG zich door de jaren heen ontwikkeld als belangrijkste speler binnen de Nederlandse markt op het gebied van EEG apparatuur voor de KNF. Sinds wij in 2020 zijn overgenomen door de Micromed group kunnen wij een compleet assortiment aan software en hardware producten aanbieden voor EEG/EMG/LTM/P(S)G. Wij zijn inmiddels binnen ca. 85% van de KNF afdelingen binnen Nederland vertegenwoordigd met onze apparatuur. Kenmerkend voor ons en onze producten zijn gebruikersvriendelijkheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Wij hebben uitgebreide kennis en expertise in huis zodat wij onze klanten daadwerkelijk van begin tot einde kunnen begeleiden bij aanschaf van, installatie van en werken met onze apparatuur. Graag ontmoeten wij jullie (dit jaar nog) online en hopelijk volgend jaar weer fysiek

osg.be

Inomed

Inomed Medizintechnik GmbH is een wereldwijd opererende onderneming die systemen en accessoires ontwikkelt voor de bescherming van zenuwen. De kerncompetentie van ons bedrijf is intraoperatieve neuromonitoring, waarin inomed een wereldspeler is met een breed scala aan apparatuur en diensten. Andere belangrijke gebieden zijn functionele neurochirurgie en pijnbehandeling. Inomed producten bewaken de veiligheid van patiënten en ondersteunen artsen in meer dan 5.000 ziekenhuizen in 100 landen bij de uitvoering van ongeveer 500.000 operaties per jaar. De verantwoordelijkheid voor dit succes ligt bij een team van meer dan 300 medewerkers, verspreid over ons hoofdkantoor in Emmendingen, verschillende vestigingen werelwijd en directe verkoopactiviteiten in 7 Europese landen, waaronder in Nederland.

inomed.com

DEN Medical

DEN Medical begon in 2017 aan de ingeslagen weg toen de huidige CEO het bedrijf overnam van de toenmalige eigenaar. Sindsdien is DEN Medical volop in bloei. DEN Medical is verdeler van superieure RF-oplossingen als een alternatief voor meer invasieve medische specialiteiten en is actief in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

denmedical.eu

Merz Pharma Benelux BV

Neurologische bewegingsstoornissen zoals spasticiteit en dystonie gaan niet alleen gepaard met spierspasmen, maar vaak ook met pijn en stress.

Voor veel patiënten is botuline neurotoxine de aangewezen behandeling. Bij Merz hechten wij veel belang aan een behandeling die toegesneden kan worden op de behoeften van de individuele patiënt.

Merz heeft een botuline neurotoxine ontwikkeld die vrij is van complexerende eiwitten. Het wordt goed verdragen en lijkt, volgens klinische data, zeer geschikt voor een geïndividualiseerde behandeling.

 
Scroll to Top