Sponsor Instructie

Op deze pagina vindt u alle informatie over uw sponsorschap.

Welkom

Beste sponsor,

Namens het Bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Neurofysiologie (NVKNF) willen wij u danken voor uw sponsoring van de eerste Digitale KNF dag op 4 september aanstaande in congrescentrum Koningshof te Veldhoven. Om u goed voor te bereiden op het congres vragen we hierbij uw aandacht voor de onderstaande belangrijke informatie.

Mocht u na het lezen ervan vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Secretariaat NVKNF

  Mw Tonne Verdonk  |   06-53371538 |    tonne@mediscon.nl

Informatie

Congreslocatie

Het eerste Digitale KNF Dagen wordt uitgezonden vanuit congrescentrum Koningshof te Veldhoven. Het adres is Locht 117 (5504 RM) in Veldhoven. Parkeren bij deze locatie is kosteloos. Klik hier voor meer informatie over deze locatie.

Programma

De online uitzending start om 09.00 uur. Vanaf 08.00 uur kunt u uw sponsorplek inrichten. Klik hier voor het volledige programma.

Sponsorplek

Wij hebben voor alle sponsors een statafel gereserveerd, voorzien van een sponsorplaat met  uw logo. U kunt eventueel een eigen verticale roll-up banner meenemen.

Vertegenwoordigers

Graag vernemen wij van u wie (één persoon) tijdens de opnames in Veldhoven aanwezig is. U kunt hiervoor een e-mail sturen aan tonne@mediscon.nl. Als vertegenwoordiger kunt u plaatsnemen in de zalen waar gepresenteerd wordt. De deadline voor het doorgeven van de naam is woensdag 2 september om 12.00 uur.

Digitale Exposure

Op de volgende twee manieren zorgen we dat de aandacht van de deelnemers gericht wordt op uw producten en/of diensten.

Promotiefilm of -presentatie

Tijdens het online programma zullen verschillende programmablokken worden gestart en gesloten met een film of presentatie van de sponsors. Wij vragen u om een film of presentatie aan ons aan te leveren van 30 seconden. Dat kan een bedrijfsfilmpje zijn, maar ook een PowerPoint presentatie waaraan een stem wordt toegevoegd.

Indien u een film aanlevert, dan maakt het bestandsformaat niet uit (onze technice kunnen alles verwerken), maar het wis wel belangrijk dat de kwaliteit ten minste HD is. Kiest u voor een PowerPoint presentatie van bijvoorbeeld 6 slides, dan kunt u instellen dat elk van de slides gedurende 5 seconden worden getoond. Het toevoegen van een stem (voice-over) aan de presentatie is makkelijker dan het lijkt. Klik op een van de onderstaande knoppen voor een korte instructie per platform (Windows of Mac). De deadline voor het aanleveren van een filmpje is woensdag 2 september om 12.00 uur.

 

Webpagina met informatie

Iedere sponsor krijgt de mogelijkheid om een webpagina op de website knfdagen.nl te vullen met informatie. Bekijk het voorbeeld van het fictieve bedrijf “Medipunt” door op de onderstaande knop te klikken. De pagina krijgt een speciale naam, te weten: www.knfdagen.nl/uwbedrijfsnaam. In het voorbeeld van Medipunt is de pagina dus te vinden op knfdagen.nl/medipunt.

Wij zullen de deelnemers tijdens de pauze-momenten en aan het einde van de online meeting wijzen op de verschillende sponsorpagina’s die op de website te vinden zijn. Daarnaast raden wij u aan om de directe link naar uw webpagina (knfdagen.nl/uwbedrijfsnaam) te tonen in uw bedrijfsfilm of -presentatie (zie hierboven).

U bent vrij in de hoeveelheid informatie die u graag wil tonen op deze pagina. Wij zien uw content graag uiterlijk woensdag 2 september om 12.00 uur tegemoet op e-mail adres jochem@mediscon.nl. Vanzelfsprekend stemmen we de inhoud van deze pagina voorafgaand aan de meeting met u af. Mocht u op deze pagina een online sessie willen plannen via Zoom of Microsoft Teams, laat u ons dit dan weten. Houdt u er echter rekening mee dat er dan verschillende deelnemers tegelijkertijd in één sessie aanwezig kunnen zijn.

 

Voorbeeld sponsorpagina Medipunt