SPONSOR INSTRUCTIE

Alle informatie voor sponsors op één pagina

STANDINDELING

Hierboven treft u de standindeling voor de KNF dagen 2023. De blauwe stands hebben een afmeting van 5 x 2 meter en de groene stands een afmeting van 3 x 2 meter. Klik op de afbeelding om te vergroten. De indeling is als volgt: 

1. Inomed – 2. DEN Medical – 3. Duomed – 4. OSG – 5. Merz – 6. Vivisol – 7. Ipsen – 8. Cardio Solutions

MEUBILAIR

Op de zilveren plekken (groen) plaatsen we een witte zuil en twee krukken. De zuil heeft een afmeting van 60 x 60 x 110 cm en wordt voorzien van het logo van uw bedrijf. Deze kan gebruikt worden als statafel om flyers of producten op te leggen. 

De gouden standplaatsen (blauw) krijgen hetzelfde meubilair als de zilveren sponsors, maar dan aangevuld met een extra statafel. 

OPBOUW & AFBOUW

De sponsorstands kunnen op donderdag 25 mei worden opgebouwd tussen 08.00 en 12.00 uur. Wij verwachten de eerste deelnemers op die dag omstreeks 12.30 uur. 

De stands kunnen op vrijdag 16 mei na de tweede koffiepauze vanaf 16.15 uur worden afgebroken.

LADEN & LOSSEN

Heeft u kleine materialen dan kunt u bij de hoofdingang Willem Burgerzaal op adres Kruisplein 40 naar binnen. Indien u grotere materialen heeft, dan kunt u direct bij de liften naar binnen op adres Kruisplein 50. Mocht deze deur nog niet open zijn, dan kunt u bellen naar de beveiliging op telefoonnummer 010-2171717. De deur wordt dan van afstand opengemaakt. 

AANMELDEN STANDBEMANNING

U kunt de sponsor vertegenwoordigers aanmelden door op de onderstaande knop te klikken en op het formulier bovenaan de volgende promotiecode in te geven: sponsor.

Gouden sponsors (blauw) mogen 4 personen aanmelden, zilveren sponsors (groen) 2 personen en bronzen sponsors 1 persoon. 

Scroll to Top