Welkom

Uitnodiging

Geachte collegae,

De KNF dagen in 2019 beloven een waar spektakel. De aanleiding is het feit dat onze vereniging 70 jaar bestaat. Voorwaar een heuglijk feit en reden eens van alles anders te doen dan de voorgaande jaren. Het meest in het oog springende is wel de locatie: u moet uw cruise control op Rotterdam instellen en niet per ongeluk naar Lunteren afreizen. Uiteraard veranderen we niet de goede zaken zoals de structuur van de nascholingsdag met plenaire lezingen en workshops.

Ter ere van het jubileum hebben we twee buitenlandse sprekers van wereldfaam binnen ons kennisdomein uitgenodigd. Daarbovenop gaan zij ook nog mee rouleren in de workshops, een unieke kans om met deze sprekers van gedachten te wisselen. Tevens zullen 2 Nederlandse collega’s (beide met grijs haar) iets vertellen over de geschiedenis van de Klinische neurofysiologie in Nederland en dan niet nalaten ook een blik in de toekomst te werpen.

We nodigen u dan ook weer van harte uit onze nascholing bij te wonen.

Machiel Zwarts, Hans Koelman, Selma Tromp, Alida Gouw en Martijn Tannemaat
KNF Nascholingscommissie 2019

 

Geachte collegae,

In 2019 bestaat de NVKNF 70 jaar! Dit willen wij graag met u vieren tijdens de KNF dagen 2019 in het WTC te Rotterdam, waarvoor ik u van harte wil uitnodigen.

De nascholingscommissie is er dit jubileumjaar in geslaagd om een buitengewoon sterk programma neer te zetten. Het uitgebreide en zeer gevarieerde programma biedt op vrijdag, naast de gebruikelijke interactieve sessies, o.a. lezingen van de gerenommeerde buitenlandse sprekers Erik Stålberg en David Preston.

Ook de donderdag is zeker de moeite waard. In de ochtend zijn er de ‘hands-on’ cursussen en is er wederom een programma van de KNF-technologie commissie. De middag, met de ALV, de vrije voordrachten en de uitreiking van de Storm van Leeuwen Magnus prijs, wordt feestelijke afgesloten door filosoof en cabaretier Paul Smit.

Ook voor het diner en feest op de stijlvolle locatie de SS Rotterdam nodigen we u- en uw partner – van harte uit. We hebben meerdere prachtige ruimtes, inclusief het achterdek, tot onze beschikking, waarbij de band Casino Royale zal zorgen voor een passende muzikale omlijsting. Ook kunt u overnachten op de SS Rotterdam. Voor vervoer van en naar het WTC is gezorgd.

Het bestuur hoopt van harte u te mogen begroeten in Rotterdam!

Fleur van Rootselaar
Voorzitter NVKNF

 

Download de congresflyer  Online inschrijven

KNF Dagen 2019  |  Inschrijving geopend!

Countdown

Sponsors

  C-Naps