FMH Medical dankt u voor uw deelname aan de Digitale KNF dag 2020!

Intro Duomed Group – FMH Medical

 www.fmhmedical.nl  |    sales.hs@fmhmedical.nl

FMH medical, part of the Duomed Group

FMH Medical heeft als totaalleverancier de passie om best-fit oplossingen te bieden en als toegevoegde waarde te zijn voor haar partners in de zorgsector. Samen met haar partners streeft FMH Medical naar optimale patiëntenzorg en continuïteit door alleen hoogwaardige producten en diensten te leveren welke voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de medische sector.

Bringing high quality products, services & innovations to the healthcare community

De Duomed Group is een dynamische organisatie met een goede reputatie en is actief in de consultancy, verkoop, integratie, training en technische ondersteuning van medische technologie en apparatuur voor ziekenhuizen en klinieken. De Duomed Group bestaat uit drie divisies: Surgical & Interventional, Hospital Solutions & Endoscopy.

Neurocare

De Neurocare divisie van FMH Medical is al jarenlang vertrouwd partner voor de afdeling Klinische Neurofysiologie en biedt een uitgebreid assortiment aan apparatuur en toebehoren ten behoeve van de EEG, EMG & EP en vaatdiagnostiek.

Door onze jarenlange verbondenheid met gerenommeerde productnamen als Nicolet®, Medelec®, Dantec® en XLTek hebben we een enorme ervaring en kennis opgebouwd om totaaloplossingen te bieden voor de neurodiagnostiek binnen de huidige complexe IT infrastructuur van uw organisatie. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan nieuwe ontwikkelingen door innovatieve producten aan ons portfolio toe te voegen wanneer de markt daarom vraagt.

Brochure

Film