Esaote dankt u voor uw deelname aan de Digitale KNF dag 2020!

Esaote

Beste deelnemer,

Esaote is als wereldwijde speler binnen de echografie actief in 80 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genua (Italië). Esaote heeft binnen de Benelux een verkoop- en servicepunt in Nederland, gevestigd in Maastricht.

Binnen de neurologie in Nederland wordt echografie voor een toenemend aantal indicaties toegepast. Esaote biedt een breed assortiment aan echoapparatuur aan voor de toepassing binnen de KNF, van console tot portable systemen. Deze apparatuur is uitstekend geschikt voor vaatdiagnostiek, transcraniële Doppler (TCD), perifere zenuwen, spierechografie en toepassing bij echogeleid injecteren.

In Nederland wordt Esaote echoapparatuur gebruikt op meerdere vooraanstaande KNF-afdelingen. Tijdens de digitale plenaire bijeenkomst op vrijdag 4 september kunt u kennis maken met de MyLabX8.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de oplossingen van Esaote, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)43-3824650 of e-mail benelux@esaote.com. Meer informatie over Esaote en de ultrageluidsystemen is te vinden op onze website: www.esaote.com.

 www.esaote.com  |   benelux@esaote.com  | +31-(0)43-3824650

Informatie